Cariere

HIRSH IMOBILIARE angajează, recrutează și oferă agenților imobiliari cu experiență sau fără oportunitatea de a câștiga comisioane substanțiale, începând cu 60% și culminând cu 100%, în funcție de performanță. Oferim și salariu + comision agenților cu experiență. Câștigurile lunare pot depăși 5000 Eur.

Dacă activezi în piața imobiliară din București sau din țară sau ești la început de drum și vrei ca lucrurile să se desfășoare exact așa cum îți dorești, atunci aplică acum. Oferta este deschisă până la momentul la care totalizăm un număr suficient de mare de agenți încât să putem acoperi toate orașele mari ale țării. În acel moment, pragul fiind atins, oferta se închide. 

Concret: în București căutăm colegi pentru toate cartierele și sectoarele; în celelalte orașe căutăm colegi care să dezvolte brand-ul și care își vor crea propria echipă HIRSH. Vă puteți afilia chiar cu tot cu agenția dvs (dacă dețineți una). Contactați-ne!

Ne dorim colegi/colege statornici, corecți, vorbitori de limba română, opțional engleză.

Despre noi:

HIRSH tranzacționează toate tipurile de proprietăți: vânzări și închirieri de apartamente, case, vile, terenuri, spații de birouri, comerciale, restaurante, clădiri, depozite etc.

Oferim:

- cel mai înalt nivel de comisionare din piață;

- inițiere, training constant, testări live;

- mediu de lucru deosebit, chiar remote;

- dezvoltarea unei reale cariere în domeniu;

- publicitate maximă în mass-media, on-line și off-line.

Tel: 0728 407 407

Contact

Completează formularul și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Name *
Email *
Phone Number
Subject
Message